Review: Трици за лице Козметика Христина | с кокос

Здравейте!

Днес във фокуса на нашето внимание е едни продукт с традиции в българската козметика, а именно тоалетните трици. Трябва да съм честна с години избягвах този продукт, само заради името и комбинацията на "тоалетни" и "трици", но пък накрая се оказа, че съм приятно изненадана от него.

Също така няма как да пропусна новите опаковки, които изглеждат много по-добре. Радвам се, че ги пуснаха и в България, защото преди те се използваха само за продукцията, която се изнася.


Формулата е лека и мусообразна (изглежда като нещо, което си си приготвил у дома). Има много текстура в нея, усещат се кокосовите стърготини, както и други малки частички. Ароматът е преобладаващо кокосов, лек и приятен. Опаковката е 200 мл. и ще ви стигне за цяла вечност, за използвам триците за пилинг не само на лицето, но и върху врата и деколтето.

Като степен на ексфолиране бих го оценила като 4 от 6, триците са нежни към кожата и не я зачервяват. Оставят я мека и освежена. Използвам ги няколко пъти седмично.

Приятна по-лека алтернатива са на скрабовете, които обикновено предпочитам, като този на Pirin Dream, който ми е любим.


Триците за лице са запазена марка на Козметика Христина и предлагат около 12 различни вида, като основните съставки са еднакви, но са добавени екстракти и масла, като ориз, костилки от праскови или кайсии, царевица, гроздови семки, кестени, кафе, лен, пшеница и може би най-популярните от всички със седеф. Така че в зависимост от нуждите на кожата има голямо разнообразие- за всеки тип и възраст.

Аз в момента използвам тези със седеф, така че когато приключа с тях ще им направя ревю.


Съдържа: вода, каолин, кокосови стърготини, екстракт от лайка, екстракт от хмел и прополис.


Като заключение ще кажа, че за количеството, качеството и цената получавате един много хубав продукти за ексфолиране на лице. Определено триците са продукт, който ще продължавам да използвам.

Трици за лице Козметика Христина | с кокос- 200 мл. цена: 4 лв.

Love,
Snejana

You May Also Like

3 коментара