Review: Bioderma Sebum H2O + подробности за Мицеларната вода

Здравейте!

За мен това е революция в почистването на грима!
На пръв поглед мицеларната вода изглежда като обикновена. Въпреки това тя се превърна в безспорен лидер в отстраняването на грима. Ефикасно замества тоалетното мляко, гел или тоник, като отстранява дори водоустойчив грим и почиства нежно зоната около очите. Това се дължи на съдържания в нея мицел на естери на масни киселини- частици, които абсорбират нечистотиите и замърсяването по лицето.


Действие 4 в 1 : Почиства кожата и отстранява грима; Успокоява; Освежава; Тонизира.


Почистването на кожата става чрез памук, няма нужда от изплакване с вода или подсушаване с кърпа. Цялата мръсотия остава запечатана в памука, а кожата остава чиста.


Чудната вода е изобретена от Bioderma.
Предлга се в 3 разновидности според типа кожа:
розов- за всеки тип (отлична толерантност)
зелен- за мазна и акнеична кожа (коригира качеството на себума)
син- за дехидратирана кожа (има изключително хидратиращо действие)



...............................................................................................................................................

Сега по същество към Bioderma Sebum H2O или мицеларната вода за мазна кожа.

Причината да си взема точно тази от трите е, че кожата ми е мазна. Не е тайна, че имам дълъг опит с мицеларните води и че почиствам лицето си с този вид вода повече от 5 години. (и не знам как може още да се ползват тоници, млека и всякакви там други почистващи неща) Но въпреки дългогодишния ми опит не бях пробвала Bioderma.

Тъй като това е "майката" на всички останали мицеларни води очакванията ми бяха доста завишени. Когато за първи път пробвах мицеларната вода преди години, нямах никаква представа какво представлява и останах шокирана как почиства кожата някаква прозрачна течност. След това на пазара започнаха да се появяват все нови и нови разновидности на мицеларната вода, с различни цени и на различни марки. И нещо ме накара да мисля, че  Bioderma ще е върхът на всички тях.

И наистина се оказа така. Най-голямото преимущество на Bioderma  е, че е изключително икомомична. За времето, в което израсходвам една 250 мл. опаковка свършват 2 от някоя друга марка. И така излизат на една цена.

Аз я използвам след като съм измила лицето си за отстраняване на остатъците от грим. Лесно премахва спирала, оставя кожата чиста, след употребата и няма изсушаване или омазняване на кожата. Буквално все едно си измил лицето си с вода. Има мицеларни води, които оставят мазен или лепкав филм след употреба, но при Bioderma не е така.

Пробвала съм и зелената и розовата, не мога да преценя коя е по-добра. Ще се придържам към зелената, защото все пак тя е подходяща за моя тип кожа!

Съдържание:

WATER (AQUA), PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, SODIUM CITRATE , ZINC GLUCONATE, COPPER SULFATE, GINKGO BILOBA EXTRACT, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, PROPYLENE GLYCOL, CITRIC ACID, DISODIUM EDTA, CETRIMONIUM BROMIDE, FRAGRANCE (PARFUM).

Bioderma H2O Sebium- 250 мл. за около 20 лв.


Love,
Snejana

You May Also Like

0 коментара