Review: Балсам за обемни устни/ Козметика Христина

Здравейте!

С чаша чай / за спокоен сън (който не действа :( ) започвам днешното ревю, ако постът е наполовина или липсват думи, значи чая все пак е подействал! :D

P.S.
Знам, че послеписът се пише накрая, но ако ви е интересно за кой чай все пак става въпрос, преди няколко седмици си взех Clipper Sleep Easy, оказа се и с доста коледен аромат, защото съдържа портокалови корички и канела (100% сигурна празнична комбинация) + лайка, маточина и листа валериан. Наистина един много подходящ чай за преди лягане, не съдържа кофеин и мирише страхотно!


От доста време искам да пробвам нещо с канела, защото качествата и на природен набухвател за устни ми бяха добре познати и си търсех канелено масло, ама все не намирах. Тогава се случи и Haul-ът в магазина на Козметика Христина, бях се запознала с асортимента предварително и търсих точно този балсам. За съжаление от трите купени тогава неща само едно ми хареса и това е именно "гланцът" за устни с канела. (Може да видите ревю ужасния за шоколадовия гел- тук, а скоро в клип ще говоря и за нищо не вършещия антицелулитен крем с чушка).

Както вече стана ясно балсамът съдържа масло от канела, което увеличава и очертава устните и визуално ги прави по-обемни, плътни и гладки (използвам описанието в сайта) Също така е без консерванти и оцветители! 

Как действа- канеленото масло извлича от растението Cinnamomum zeylanicum от семейство Lauraceae, то има свойствата да подобрява циркулацията на кръвта и за това също така се използва и в антицелулитни кремове.

Нанесен на устните балсамът с канела има гъделичкащ ефект, усеща се загряване (ако сте по-чувствителни може да ви се стори неприятно) продължава няколко секунди, след това видимо устните стават по-розови и малко по-обемни, все пак не очаквайте WoW силиконов ефект.


Според мен изглеждат много свежо след "процедурата", все още мисля да пробвам и чистото канелено масло (ако вие го искате да го пробвате имайте предвид, че не трябва да се прекалява, защото може да изгорите кожата си, все пак устните са супер чувствителни, а етеричните масла са много силни). 

Ароматът не е нищо специално, усеща се леко канелата, пчелния восък и някаква сладост, която предполагам, че идва от какаовото масло.

В много клипове получавам въпроси с какво червило съм, отговорът ми винаги е, че не нося такова, това е така, защото през деня или преди да снимам ползвам този балсам. Той придава точно този ефект на my lips but better цвят!

Съдържанието е само: Cacao Butter (масло от какао), Beewax (пчелен восък), Jojoba Oil (масло от жожоба), Cinnamon Oil (канелено масло) то има свойствата да действа като lip plumper, дори използвано самостоятелно!

Ясно е, че го харесвам! Опаковката е голяма, цената е ниска, съставът е хубав и най-важното действа!

Гланц за обемни устни "Канела" Козметика Христина- 20 мл. цена: 3 лв.
http://kozmetikahristina.com/

Love,
Snejana

You May Also Like

8 коментара

  1. Мнооого интересен, на тази цена ще го пробвам непременно! :)

    ОтговорИзтриване
  2. Ооо, звучи страхотно! Задължително ще го пробвам :)

    ОтговорИзтриване
  3. Супер :) Вече го поръчах .

    ОтговорИзтриване
  4. Надявам се и на вас да ви хареса, колкото и на мен! 😊

    ОтговорИзтриване
  5. Не знаех за това свойство на канелата, звучи доста интересно!

    ОтговорИзтриване
  6. Хм,ще си го спретна в къщи аз :) Имам хубава чиста био канела,имам жожоба и ще сложа малко карите,да видим кво ще се получи :Д

    ОтговорИзтриване
  7. Звучи доста интересно, ще е полезно да сложиш снимки с и без балсама, за да видим ефекта. :)

    ОтговорИзтриване
  8. Да, да мислех си го това, за това и толкова мотах публикацията, но на моята крива уста не станаха хубави снимки и реших да не ги качвам. :)

    ОтговорИзтриване