Review: Douglas Contouring Palette*

Здравейте!

Ревюто днес е посветено на една палитра, която събира на едно място всички пудри, от които имате нужда. Всъщност даже повече...  Douglas Contouring Palette - 5 матови цвята и един приказен хайлайтър. В стилна опаковка с удобни за път размери.


Опаковката е много стабилна, от пластмаса е, но изработката е много добра и се усеща здрава, луксозна и тежка. Има хубаво огледало и се затваря много плътно.

Има 6 цвята, като големината на самите пудри е средна, пада се около 2,3 грама на пудра и с голяма четка е трудно да вземете само от една. Формулата им е мека, кремообразна и много пигментна. Във видеото може да видите първото ми впечатление и как точно ги използвам --> тук.

Единственият им недостатък е това, че се разпрашават, но това е последица при много продукти, когато се търси висока пигментност. Пудрите се преливат много лесно, което е огромен плюс, особено когато ако сте с много светла кожа, като моята може да са Ви малко тъмни самите цветове, както тези за контурирането, така и тези за хайлайта. С по-лека ръка успявам да ги използвам, но мисля, че ако имам малко тен ще са идеалните за мен.

Влюбена съм в хайлайтъра, изглежда много красиво върху лицето, придава ефект подобен на стъклен. Нетрадиционен цвят за хайлайтър също така, така че го намирам като чудесно допълнение към колекцията. Няма едър блясък или брокат, седи като сияние на лицето.


Цветове за хайлайт:

сметана- матов цвят, светъл с розовеещ под тон.

банан- матов цвят, бананово жълта пудра.

праскова- хайлайтър, много фин блясък, изглежда като стъклен ефект, с лек прасковен цвят.

Цветове за контуриране:

горещ шоколад- матова пудра с топъл под тон за контуриране на лицето.

лешник- матова пудра със студен под тон, това е цветът, който използвам най-често.

red velvet- тъмен и топъл нюанс с лек червен под тон, също е матова.


Като заключение ще кажа, че съм много доволна от палитрата. Цветовете са пигментни. Преливат се много добре. Една идея по-тъмни са ми в момента, но с правилните четки всичко е наред. Хайлайтърът е уникален, влюбена съм в него. Ако цветовете са подходящи за вас мисля, че няма да съжалявате.

Douglas Contouring Palette- 13,8 гр. цена: около 30 лв. / 13 евро

Какво мислите за подобна палитра?


Love,
Snejana


*Палитрата е изпратена от PR. Публикацията не е спонсорирана.

You May Also Like

2 коментара

  1. Супер ревю :)
    Щеше да е добре, ако бяха направили още една палитра, с по-светли тонове.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, иначе съм съгласна. По-светла палитра щеше да е идеално. :)

      Изтриване